dimecres, 29 d’agost del 2007

Outlet!


Aquesta delicia d'etiqueta la vaig trobar fa uns dies a l'outlet de la Nike a la Roca del Vallès. Com es pot apreciar a la imatge, el preu recomanat de la gorra era de 10 euros, però la venien força més cara (35). Així jo també faria negoci!!!

dijous, 23 d’agost del 2007

La vergonya de la Renfe

Avui després de molt de temps m'he dignat a fer una gran gosadia, agafar el tren de la Renfe. I m'ha caigut l'ànima als peus. Hi havia un anunci del Síndic de Greuges on s'animava a queixar-se sobre els mal tractes rebuts x part de l'administració!! De fet, feia aquestes preguntes:

- Tens un discapacitat al teu càrrec i no arriben els ajuts?
-Aquí jo dic: Òstia, q si vas amb cadira de rodes i has d'anar amb Renfe tens mil problemes!!! Primer, que no pots arribar ni a l'andana, segon que per pujar al tren hi ha dos esgraons i per pujar-hi amb cadira tot sol et pots trencar les dents, la columna que et queda sencera i acabar sota les rodes del tren. I si el vols adaptat resulta que has de trucar el dia abans i ells et diuen a quina hora passarà el tren el qual podràs pujar!! Òstia!! Í si has d'anar al lloc al matí i et diuen q l'agafis a les 8 del vespre?? I després t'asseguren un tren adaptat per la tornada?

Segona pregunta:
-L'ajuntament no respon els teus escrits?
-Cullons, no sé que fa l'ajuntament si hi ha problemes, però el personal de la Renfe sempre desapreixia (tal i com passa quan pugen pintes xungues i que tenen ganes de gresca al tren)!!! Ara, diuen que ha posat informadors, però no crec pas que solucionin gran cosa, pq si hi ha una avaria el tren va mitja hora tard, no cal que t'avisin, que ja ho saps, això!!!!

Tercera i última pregunta:
-Mesos en llista d'espera?
-Rosalies de Barcelona fa mesos que està en llista d'esperar per ser operada, i després que hagin fallat les venes, els ronyons, les arteries, hagi tingut mes d'un atac de cor i varios derrames celebrals, algunes grips i tres mil malalties rares, la Magadalena Álvarez va i demana paciència!!!! Més paciència que la que ja han tingut els mils de persones que s'han quedat atrapats en un tren, que s'ha esperat 4 hores en una estació que a la feina casi ja no es creien que pogués ser que per desena vegada en una setmana arribessin tard.... Cullons, que això és una falta de respecte!!! Si no et poden oferir un servei, doncs que no tel cobrin i t'avissin amb antelació, que no és que siguem la riota d'Europa, som la riota del Tercer Món.

Per tot això, jo demano la retirada, per part de Renfe, d'aquest anunci. I si més no, demano que Renfe també digui que si el seu serveiu no funciona, pots reclamar (i q et donguin resposta...)

Salut i com deia el mite: Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarriles Estropeados.

dimecres, 1 d’agost del 2007

Rampes sense pas zebra


Ja fa temps que vam publicar una d'aquestes fotos al diari i també he fet arribar la meva queixa a l'Ajuntament (d'on no he tingut cap resposta) per tal que fessin el favor de pintar el pas de zebra que pertoca a aquestes dues rampes. Trobo que és una vergonya tenir dues rampes (aquestes mes o menys són decents) i que les persones que van amb una cadira no es pugun queixar als conductors pq no hi ha el pas pintat.