dilluns, 14 de maig del 2007

L'emoció de la Lliga?

Doncs si, com deia Eto'o dilluns de la setmana passada la lliga té més emoció que mai. Barça i Madrid estan empatats però el Madrid té el gol a verage a favor. És magnífic. Tots els seguidors barcelonistes estem eufòrics. Aquesta és l'emoció que volíem. El Madrid al davant i veure com primer el Getafe ens expulsa de la Copa del Rei i el Madrid ens arrebassa el liderat. És magífic. I per postres, ahir el Deco dient que si no es guanya la lliga seria una una temporada decebedora. Però si ja ho és ara de decevedora. El Sevilla la Supercopa d'Europa, després ens foten fora de la Champions, i clar a aquelles altures ja no ens podíem incorporar a la Uefa (Que tampoc hauríem guanyat), el magnífic Mundialet de clubs, on érem els favorits i després de tot ens foten fora de la Copa del Rei. Encara hi ha qui diu que així ens podíem centrar en la lliga. Per favor... si només queden quatre jornades i ara ja ni per la lliga. I la temporada no serà decebedora pels barcelonistes sino es guanyar la lliga. Tan si es guanya com si no, la temporada ha estat i serà decebedora. Això només servirà per renta la cara. I encara gràcies. aaah, i l'emoció de la Lliga deu ser només per l'Eto'o, perquè jo, encara no li he trobat.

2 comentaris:

Eva ha dit...

doncs a mi no m'emociona, em cabreja, a veure si s'espavilen aquesta colla de gossos que tenim a can barça que surten a pasturar pels estadis de futbol

Futur Inquilí ha dit...

Eva, suposo q has vist q era un text irònic. A mi realment tampoc memociona q el Madrid vagi per davant i haguem desperar q caigui x ser liders un altre cop.