dimarts, 12 de juny del 2007

Mundial de futbol amb Catalunya, mundial de segona categoria?

I finalment Catalunya i Espanya s'han enfrontat. I com que Espanya ha perdut i això els fa tanta por, ara resulta que es tracta d'una competició de segona o de tercera categoria, que no és oficial i més resulta que la selecció espanyola que jugava eren quatre arreplegats i no podia utilitzar la bandera ni l'himne espanyol, mentre a nosaltres ens el volen imposar (amb lletra i tot). I és veritat. L'organització que ha organitzat aquest mundialet no està reconeguda pels estaments esportius internacionals i els clubs catalans i espanyols que juguen a les federacions d efutbol sala són quatre arreplegats. Fins aquí tot d'acord. La victòria té molt de mèrit i el fet que els jugadors fossin allà encara en té més. Catalans i espanyols són del tot amateurs i s'han pagat el viatge fins a la Sibèria de la seva pròpia butxaca i això té molt de mèrit. I cal prescindir d'objectius i intencions polítiques perquè agradi o no són dos equips nacionals.
Aquest cop ha guanyat Catalunya, en els propers (si ens els deixen jugar, ja sabem com són els espanyols), ja ho veurem perquè cada partit és una història. El que si que és cert és que això acolloneix a Espanya. Si qui hagués guanyat haguessin estat els espanyols ara ens estarien humiliant i dient q no tenim nivell per competir a fora. Però ara resulta que si que en tenim, i com q aixo es així es tracta de desprestigiar les competicions. Us imagineu si al mundial de futbol s'enfronten Catalunya i Espanya, i nosaltres guanyem que pot arribat a passar? El mundial seria una competició de segona categoria?

1 comentari:

Eva ha dit...

saps que és el que més gràcia em fa de tot plegat? que per les noticies a antena 3 van donar la noticia conforme s'havia jugat aquest partit, pe`ro no van dir absolutament res del resultat....per què serà?