diumenge, 28 d’octubre del 2007

I ja som colíders!!

Qui ens ho havia de dir fa tres o quatre setmanes que avui, el RicohManresa seria colíder de la Lliga ACB al costat de la Penya, l'Akasvayu, el Barça, el Granada i el Madrid. L'ACB.com parlava de la revolució dels modestos pq ningú no hauria donat ni un cèntim (q es menys q un duro) apostant que ara estaríem aqui. I encara hauria donat menys si hagués dit que hauriem guanyat al TAU, al Caja San Fernando (ara Cajasol), al Menorca i al Fuenlabrada (aquest per 17 punts!!!!).
Ara però, toca no fer-nos il·lusions i seguir pas a pas. Els grans encara no estan del tot conjuntats i contra el Ricoh surten fluixos, sense anar a totes. Però a partir d'ara és d'esperar que ja ens busquin des d'un principi, sense donar-nos aquesta arrencada on ens escapem de 10 punts i que després ens donen vida durant tot el partit. Diumenge vinent ens veurem les cares amb el Valladolid, que serà una nova prova de foc (molt més que amb el TAU -l'any que vam baixar, un dels últims partits guanyats, sino és que va ser l´últim, va ser casa contra ells i després vam perdre i baixar amb el Menorca) i a partir d'aquí veurem com va tot. Tenim una bona plantilla i bon entrenador. Ara només falta creure que es pot fer bé, que no pugin els fums i sobretot GUANYAR!!!

1 comentari:

Calidoscopi ha dit...

Quin començament més bo! A veure si continuem així i el Basquet Manresa s'estabilitza a l'ACB durant molt temps. Malgrat tot hauria de resoldre i buscar una major estabilitat econòmica que li permetés afrontar amb majors garanties estar a l'ACB.

Manresa Calidoscopi