dilluns, 28 de maig del 2007

Vergonya

Avui sento vergonya, vergonya de ser manresà. Per primer cop ha entrat un partit ultradretà, xenòfob i que insulta la intel·ligència d'aquells a qui es dirigeixen. El seu programa, en fi, no es pot dir programa, està ple de demagògia i només parlen d'un tema que cap altre partit ha sabut abordar o com a mínim explicar bé a la població. La immigració. A més, són una gentussa que no han fet soroll ni campanya (casi bé) i una mica més i s'emporten els mateixos regidors que el PP.

Per cert, que el Javaloyes (que no ha perdut cap regidor) s'ha emprenyat. Resulta que aquesta gent els adelenten per la dreta, i això no es pot fer. Però el Javaloyes ha de repassar el codi de circulació que diu que per ciutat es pot adelantar per qualsevol costat i que és per carretera, estatal o autonòmica, quan només es pot avançar per l'esquerra. Esperem, que PxC no es presenti més amunt i es quedin tocant el pebrots als ajuntaments sense arribar a cap parlament.
I els altres, els que després de les eleccions al parlament es pensaven que es podrien menjar el món, ara només es menjaran els mocs. Són els Ciutadans Ciudadanos. Després de la sorpresa a les autonòmiques i el seu discurs, que alguns trobaven innovador, ara han vist que, com deia jo, el que ells diuen no porta enlloc. Primer pq fa perdre temps. Si jo fos de Ciudadanos, hauria d'escriure cada article al bloc dos cops, un català i un altre en castellà o el que encara seria pitjor al costat de cada paraula/palabra fer/hacer la/la traducció/traducción. I si això ho extrapolem a l'ajuntament vol dir que s'haurien gastat una pasta gansa en canviar tots els cartells i cartellets per posar Carrer/calle de/de la/la Font/Fuente. Les senyals de trànsit les haurien duplicat. Una direcció prohibida s'hauria de posar primer en castellà i després en català, i això val molts calers. No sé els senyals que hi deu haver a Manresa però.... i després canvia tots els semàfors pq posin el vermell i el rojo, el taronja i el naranja i el verd i el verde perquè tothom ho entengués. I així amb tot. Vaja, una cosa que no té sentit.

I la resta de partits, dons el Vives amb més vots que ningú segurament no serà alcalde (millor) i el Campru estarà de sort si torna a fer tripartit.

1 comentari:

Isabel ha dit...

Ei nen!! a mi també mfa vergonya pertanyer a una societat que no s'adona que pot canviar el rumb de la història amb el seu vot (si vota, clar). I mes vergonya m fa que l'ultradreta comenci a prendre força a casa nostra... hauriem de tenir més memòria històrica! i els partits que hi ha haurien de posar-se les piles per convencer a l'electorat, oferint solucions als problemes que els preocupen, perquè sino...