diumenge, 30 de març del 2008

Què ha fet el Ricoh per merèixer això?

La Penya ha guanyat al Ricoh. I no és d'estranyar. D'entrada, primer de tot cal dir que els manresans no han fet un bon inici i que l'errada de Grimau en l'última possessió del Ricoh és incomprensible i hauria pogut canviar el resultat del matx i el Joventut hauria tingut el que es mereixia després del patètic espectacle que ha donat al Nou Congost.
A la pista, la Penya no hi tenia cinc jugadors, en tenia vuit. Quan el Ricoh ha entrat al partit, els tres àrbitres s'han encarregat des deixar-los despenjat. Un bloqueig de Guillem Rubio, era falta en atac. Un de Jagla era falta defensiva. A Espil se li pita una tècnica per protestar. L'Aito pot cridar tant com vulgui, igual que les seves vaques sagrades i té els piiiiiii de d'insinuar que l'arbitratge ha estat cassolà. Ha vist el partit o es pensa que a Manresa som imbècils?
Després de la primera part ha vingut la segona. I si, l'arbitratge ha estat més ajustat, fins que el Manresa ha aixafat els talons al conjunt verd-i-negre. Llavors hi han tornat a correr a tots. I si no hagués estat pel final, on, torno a insistir en què s'ha de reconèixer l'error del Grimau, propi de l'escola de bàsquet i no d'un jugador experimentat, ens piten una antiesportiva que mai es pita. I després quan saquen, el Manresa busca i fa la falta, però els àrbitres no veuen res? Que curiós. I quan s'acaba el partit, Rudy (davant de qui els àrbitres es descuiden els cullons a casa i no li xiulen faltes) es passeja provocant demostrant que tot el que té de bon jugador de bàsquet ho té d'impresentable. A mi, em faria vergonya aocnseguir una victòria com aquesta.
Per cert, lamentable l'encarament de Jagla amb el públic i que li quedi immune. Ho hagi fet pel motiu que ho hagi fet, que jo desconenc encara que ho puc imaginar, es mereixia una tècnica i una altra tècnica per protestar. Què té al cap aquest home? Però com se li acut encarar-se a un aficionat? De fet, per mi, hauria d'haver estat expulsat. Si és professional, és professional, i ho ha de demostrar tot manentenint el temperament a ratlla, i no ho sap fer, que se'n vagi a casa i miri el bàsquet per la tele. Però resulta que la tècnica ha estat per Barton.
Per cert, aquí penjo el video del resum de l'ACB. Sort que el Ricoh també n'és membre, d'aquesta associació perquè si no, no vull ni saber com ens tractarien en les seves cròniques.