dijous, 3 d’abril del 2008

Els Pilars de la Terra, a la Televisió

'Els pilars de la Terra', el best-seller de Ken Follet la seqüela del qual 'Un Món sense fi' va arrasar a les llibreries espanyoles el passat nadal, es convertirà en una sèrie de televisió gràcies a Ridley i Tony Scott. La intenció dels productors és que la sèrie estigui preparada l'any que ve. "Esperem presentar la sèrie davant el públic en el termini d'un any", va afirmar David Zucker, president de la divisió de televisió de Scott Free en declaracions a 'The Hollywood Reporter' recollides per otr/press en les que també va afirmar que Follet no participarà directament en l'adaptació de la seva novel·la a la petita pantalla. encara que va assegurar que l'autor estarà "tan implicat com ell vulgui" en la producció.

Els germans Scott ja estan cercant un guionista perquè adapti l'extensa història de 'Els pilars de la Terra' a la petita pantalla i la converteixi en una sèrie de televisió de què encara es desconeix la seva durada, que podria ser com a mínim de vuit capítols. L'únic que se sap a ciència certa és que serà una autèntica superproducció que pretén seguir l'exemple de la reeixida 'Els Tudor' i per aconseguir-ho Ridley i Tony Scott no escatimaran en despeses.

I més els val gratar-se la butxaca si volen estar a l'altura perquè, per exemple, cadascun dels capítols de la sèrie que pretenen que els serveixi com a mirall en què mirar-se, 'Los Tudor', compta amb un pressupost de dos milions de dòlars. Però en aquest projecte la dels germans Scott es tracta d'una inversió gairebé segura. No en va 'Els pilars de la terra' és un dels llibres més mediàtics de les últimes dècades de què s'han venut més de 14 milions de còpies a tot el món.

Ambientada en la a Anglaterra en l'Edat Media en el segle XII, la seva història es desenvolupa entorn de la construcció de la catedral de Kingsbridge i en ella es barregen aventura, drama, suspens, romanç i acció. Els seus més de 1300 pàgines contenen primera matèria suficient per fer de 'Els pilars de la Terra' també un èxit en la petita pantalla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.